RAMOFIX TRADE KFT. KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSA

A Ramofix Trade Textilipari és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság a„Ramofix Trade Kft. kapacitásbővítő beruházása” című, GINOP-1.2.2-15-2015-00021 jelű pályázata során 38 339 295 Ft összegű támogatást nyert eszközök beszerzésére. A pályázat során a szövőgépek, tekercselő és tárcsakészlet beszerzésével a technológia minőségének javításához járulnak hozzá, új termékkör bevezetését teszik lehetővé, melyek 70%-a az Európai Regionális Fejlesztési Alapból (ERFA) és hazai központi költségvetési előirányzatból kerül finanszírozásra. A projekt tervezett befejezése 2017.02.10.

BESZERZÉSRE KERÜLŐ ESZKÖZÖK
V5L 4/110 Szövőgép
V5M 2/175 Szövőgép
V5M8/35 Szövőgép
Ledroll7 Tekercselő
Tárcsaszett

A szövőgépek, tekercselő és tárcsakészlet beszerzésével képesek leszünk az új termékkör bevezetésére. Több méretben el tudjuk készíteni a szegett mullpólyát és rugalmas pólyát.
A korszerű, magas műszaki színvonalú, csúcstechnikát képviselő eszközök üzembe helyezésével növekszik a rendelkezésünkre álló technológiai eszközállomány minőségi összetétele. A szövőgépek, tekercselő és tárcsakészlet beszerzésével olyan gyártási, technológiai folyamatok elvégzésére leszünk képesek, melyeket Magyarországon eddig kevesen végeztek. A beruházás így hozzájárul a magasabb hozzáadott értékű termékek előállításához.